Smeermiddelen

Voor u als ondernemer is het belangrijk dat uw machinepark altijd de maximale prestatie blijft leveren. Onderhoud hiervan is essentieel, maar veelal niet uw core-business. TwinOil is uw partner bij het optimaliseren van de prestaties van uw machinepark. Van omgevingsanalyse, via smeeradvies en kwaliteitsanalyse naar optimale prestaties tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding!

Machinesmering, het moet gewoon kloppen

We regelen het graag voor u; de smeermiddelen van het door u gewenste merk, een “gewoon motor- of hydrauliekolietje” of een maatwerk industrieel kwaliteitsproduct. Bij voorkeur leveren we u natuurlijk de smeermiddelen van de merken PETRONAS, TOTAL en ELF waarvan we officieel distributeur zijn. 3 sterke merken met een bewezen kwaliteitsgarantie.

 

Meer weten over Total en Petronas?  klik hier!

Online smeeradvies

Voor een online advisering voor de beste smeerolietoepassing voor uw voertuig kunt u natuurlijk de site van onze leveranciers raadplegen, die u kunt vinden door het aanklikken van onderstaande TOTAL/PETRONAS-logo’s. Maar natuurlijk verzorgen we dit ook graag persoonlijk voor u.

Op basis van onze jarenlange ervaring, maar desgewenst ondersteund door de technische dienst van PETRONAS en TOTAL verzorgen we voor u een smeeradvies op maat. We bezitten een ruime kennis op gebied van automotive, transport, sloop- en graafmachines, landbouw en scheepvaart. Maar zeker ook op het  gebied van industriële toepassingen hebben we ruime ervaring.

Total Online Smeeradvies

Total Online Smeeradvies

Petronas Online Smeeradvies

Petronas Online Smeeradvies

Smeermiddelengamma

In onderstaand overzicht staat een –niet uitputtend– overizicht van de smeermiddelen die we aan bieden en de branches waarvoor deze geschikt zijn.

Wij leveren
Branches

·         Automotive

·         Transport

·         Grondverzet

·         Bos- en waterbouw

·         Agri

·         Marine

·         Metaalbewerking

·         Houtbewerking

·         Voedingsmiddelen-industrie

·         Machineindustrie

·         Overige industrie

Smeermiddelen

·         Motoroliën

·         Transmissie- en versnellingsbakolie

·         Universele olie voor tractoren

·         Hydraulische olie

·         Metaalbewerkingsolie

·         Foodgrade olie

·         Smeervetten

·         Biologisch afbreekbare olie

·         Koelvloeistof en antivries

·         Overige industriële oliën en vetten

olie, smeermiddelen, lubricants