werkplaats- en installatiebenodigdheden

We vinden het belangrijk om behoudens smeermiddelen een compleet aanbod aan garagebenodigdheden aan te bieden. Hierbij staat steeds kwaliteitslevering en ontzorging centraal.

Direct aanverwant aan smeermiddelen, bieden we eveneens een breed aanbod aan koelvloeistoffen en antivries. Natuurlijk doen we dat van de door ons geleverde merken TOTAL en PETRONAS, maar daarnaast ook van het merk TwinOil. Indien u vraag heeft naar Monopropyleenglycol (MPG) of Monoethyleenglycol (MEG), kunt u natuurlijk ook bij TwinOil terecht. In overleg met u komen we graag tot een maatwerk oplossing voor uw toepassing.

Verder bieden we ruitensproeierantivries in zowel geconcentreerde vorm als kant & klaar. We leveren het graag tegen scherpe prijzen in de door u gewenste verpakking.

Daarnaast bieden we een complete range aan reinigingsmiddelen. Natuurlijk zijn dat de gebruikelijke shampoo’s en reinigingsmiddelen voor wagens, maar ook kun je hierbij denken aan antibacterieel voor brandstoftanks of metaalbewerkingsbaden. Natuurlijk vullen we dit aan met handzeep, garagekorrel en poetsdoeken, zodat u voor al uw reinigingsproducten bij  TwinOil terecht kunt.

Indien u vragen heeft omtrent uw werkplaats, vraag het ons gerust. We helpen u graag op de goede weg!

Wij leveren:

 • Mobiele opslagtanks
 • Ondergrondse opslagtanks
 • Pompen en tankinstallaties
 • Bovengrondse tanks in staal of kunststof
 • Brandstofregistratie-units en -software
 • Vloeistofdichte ondergrond
 • Leidingwerk, filters, inhoudsmeters en ontluchting,…
 • Volledige afwerking en installatie (volgens KIWA-regelgeving)
 • AdBlue oplossingen
 • Reclamemateriaal
 • e.v.a.

Tankinstallaties

Het aanleggen van tankinstallaties is voor u waarschijnlijk geen allerdaagse zaak. Maar toch moet het in één keer goed gebeuren, anders staat het voor een langere periode de efficiency in uw dagelijks bedrijfsproces in de weg. TwinOil heeft ruime ervaring op het gebied van (mobiele) tankinstallaties en de (on)mogelijkheden die hierbij komen kijken. We begeleiden u graag bij het ontwerp van uw tankinstallatie en de aanleg hiervan. Hierbij kunt u denken aan de opslagtanks, maar ook aan de aanverwante zaken, zoals pomp-, meet-, regel- en afgifteapparatuur en het leidingwerk ten behoeve hiervan.

Gedurende het gebruik van de tank, begeleiden we u graag bij het eventueel benodigde onderhoud en de periodieke keuringen en het kwalitatief en kwantitatief beheer van uw voorraden, zodat u niet zonder het gewenste product komt te zitten.

Voor de werkzaamheden omtrent uw installaties werken we samen met partners die passen in het kwaliteits- en serviceconcept van TwinOil. Natuurlijk hopen we dat u lang plezier heeft van uw installatie, maar op het moment dat uw installatie is afgeschreven en u besluit deze af te laten voeren, kunnen we ook zorgen voor een verantwoorde (en gecertificeerde) afvoer. We ontzorgen u dus maximaal in uw gehele vloeistofmanagement.

Afvoer en calamiteiten

Productafvoer

Middels zusteronderneming Labee & Vrolijk kunnen we uw restproducten gecertificeerd afvoeren.

Calamiteiten

We doen er alles aan om het te voorkomen, maar het kan natuurlijk nooit helemaal worden uitgesloten dat er calamiteiten op treden indien met olie- of brandstofproducten wordt gewerkt. Middels onze zusteronderneming Labee & Vrolijk zijn we gecertificeerd om dergelijke reinigingswerkzaamheden uit te voeren.

Concreet houdt dit in dat we zorgen voor de reiniging van het vervuilde oppervlak en dat we het restproduct op een verantwoorde wijze afvoeren, zodat het effect van de calamiteit op het milieu wordt geminimaliseerd.